O ChronoBiotic-u

ChronoBiotic®

Šta je ChronoBiotic®?

Chronobiotic® je premijum probiotik nastao kao logična posledica spoja ogromnog iskustva u kliničkoj praksi, kao i višegodišnjeg genetskog istraživanja

Zahvaljujući svom optimalnom sastavu od 3 najispitivanija probiotska soja (Saccharomyces boulardi, Lactobacillus rhamnosus GG i Bacillus subtillis), Chronobiotic® u praksi daje izvanredne rezultate za sve koji su na posebnom režimu ishrane ili na dijeti zbog tretiranja gojaznosti, kao i u terapiji dijabetesa, ulceroznog kolitisa, Hašimoto tireoiditisa, artritisa, insulinske rezistencije, policističnih jajnika i drugih stanja, ali je nezaobilazan i u prevenciji.

Chronobiotic® je jedinstven probiotik delotvoran u kompletnom ozdravljenju naše crevne flore tokom hrono- i drugih restriktivnih dijeta. Svaki od navedenih probiotskoh sojeva ima svoju ulogu u optimizaciji efekata restriktivne dijete, omogućava lakše i brže mršavljenje i utiče na održavanje postignutih rezultata.

  • Za sve osobe na hrono ishrani
  • Za sve osobe na restriktivnoj dijeti
  • Za blagostanje digestivnog sistema
  • Za očuvanje imuniteta i opšteg zdravlja

Idejni tvorac ChronoBiotic® je dr Ana Gifing

Program hrono ishrane dr Gifing je patentirani program koji je osmislila pre 15 godina, odnosno 2003. godine.  Radi se o individualnom pristupu koji dovodi u optimalnu ravnotežu fiziološke procese u organizmu, sprečava oboljevanje kod ljudi i leči postojeće metaboličke poremećaje.

Taj program ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje težine namirnica i određivanje količina hrane, već se vodi računa da postoji jednak protok vremena između obroka, pravilna raspoređenost obroka i ispravno kombinovanje namirnica za određeno doba dana.

Za svaku osobu se može precizno pripremiti potpuno individualni princip dijetalne ishrane, a ovakav režim daje izvanredne rezultate u terapiji ne samo gojaznih ljudi, već i dijabetičara, kao i kod ostalih osoba sa digestivnim i drugim zdravstvenim tegobama.

Program hrono ishrane, poštujući sve principe dobre kliničke prakse, podrazumeva uvek i obaveznu suplementaciju dobrih bakterija, što značajno poboljšava efikasnost mršavljenja i trajnost postignutih rezultata.

Uz režim redukovane ishrane na individualnoj osnovi, uvek obavezno preporučujem i Chronobiotic®, i to ne slučajno!